fbpx
Skip to content

Steun ons door te delen!

Normaal gesproken staan we altijd op een druk Marktplein met onze actie en komen de mensen naar ons toe. Nu zijn wij digitaal op zoek naar steun, maar dat is zo eenvoudig nog niet. Help jij ons meer mensen te bereiken?

Deel met familie, vrienden en andere Wijchenaren

Als je deze decembermaand iets kunt missen, dan zouden we je donatie zeer waarderen. Als je niets kunt missen of al hebt gedoneerd, dan help je ons door onze actie te delen met jouw vrienden en familie. Namens de Kerstengelen: heel veel dank!

Download een van onderstaande beelden en gebruik de volgende tekst en deel op Facebook, Twitter, Instagram, WhatsApp, e-mail of andere media! 

Voorbeeldtekst

Ik steun Wijchenaren die een extra met de feestdagen écht goed kunnen gebruiken én onze Wijchense ondernemers, via de Kerstengelen op www.kerstengelen.nl/geef #kerstengelen #wijchenissamensterk #wijchen #kerstgedachte #doneer

Bedankt voor alle donaties!

We zijn ontzettend dankbaar voor alle donaties. We wisten van tevoren niet wat we konden verwachten, omdat het de eerste keer was dat we digitaal inzamelden. We zijn erg blij met het resultaat van 3710 euro. Het is hartverwarmend te zien hoe de Wijchenaren (particulieren, winkeliers en bedrijven) ons werk, in de afgelopen 25 jaar, hebben gewaardeerd door hun gulle giften.

Alsnog doneren? Dat kan door een gift over te maken naar rekening NL 49 RABO 0111 8763 54 t.n.v. Stichting Vrienden van het Wijchense Kerstpakket of via onderstaande knop.

Scherm sluiten