Skip to content

Help met een donatie

De Kerstengelen zamelen al 27 jaar donaties in voor Wijchenaren die een extraatje rond de feestdagen écht goed kunnen gebruiken. Door de coronamaatregelen is ook dit jaar een fysieke actie niet mogelijk en daarom vragen we je om een digitale donatie.

Doneer en steun Wijchenaren én onze Wijchense ondernemers!

Ook dit jaar kunnen we niet op de Markt onze winterse lekkernijen verkopen. Maar zoals je begrijpt zijn daarmee de Wijchenaren met een krappe beurs niet verdwenen én niet geholpen. Daarom vragen de Kerstengelen dit jaar om een digitale gift, waarmee je ook nog onze Wijchense ondernemers steunt.

Van de giften zullen we in eerste instantie cadeaukaarten van een lokale supermarkt geven aan Wijchenaren die een extra goed kunnen gebruiken. Wij ontvingen signalen dat zij niet zo zeer baat hebben met “kerstpakket producten”, maar des te meer geholpen zijn met dagelijkse producten zoals melk, koffie, fruit, rijst, aardappelen, kaas en vleeswaren.

Afhankelijk van het aantal giften, willen wij daarnaast voor deze groep met Pasen graag extra Wijchen= cadeaukaarten weggeven. Deze cadeaukaarten kunnen zij besteden bij 110 van onze Wijchense ondernemers, die door corona natuurlijk ook getroffen zijn. Onder hen zijn veel trouwe sponsoren die deelnemen aan onze actie en die wij ook graag op deze wijze extra willen ondersteunen. Daarmee snijdt het mes dus aan twee kanten. We hopen met deze actie veel donaties binnen te krijgen, zodat we ook extra cadeaukaarten van onze Wijchense ondernemers kunnen aanschaffen en weggeven.

Wij dragen onze plaatsgenoten en onze Wijchense ondernemers een warm hart toe en hopen hiermee een bijdrage te kunnen leveren. Kun je deze decembermaand iets missen? Doneer dan nu en draag bij aan onze omgeving.

Let op! Je hoeft bij doneren via GoFundMe geen “fooi” te geven, dit komt onze actie niet ten goede (maar het mag natuurlijk wel).

Liever direct overmaken? Maak je donatie over naar rekening NL 49 RABO 0111 8763 54 t.n.v. Stichting Vrienden van het Wijchense Kerstpakket.

3 april 2022: Benefietdiner en veiling i.s.m. De Voedselbank
Scherm sluiten