Skip to content

Help met een donatie

De Kerstengelen zamelen al 26 jaar donaties en kerstpakketten in voor Wijchenaren die een extra rond de feestdagen écht goed kunnen gebruiken. Dit jaar is door corona alles anders en kunnen we geen fysieke actie opzetten, dus daarom vragen we om je digitale donatie.

Doneer en steun Wijchenaren én onze Wijchense ondernemers!

Onze jaarlijkse inzamelingsactie van donaties en kerstpakketten kan dit jaar door de coronamaatregelen niet doorgaan. Dit jaar kunnen we niet op de Markt onze winterse lekkernijen verkopen. Maar daarmee zijn de Wijchenaren met een krappe beurs niet verdwenen én niet geholpen. Daarom vragen de Kerstengelen dit jaar om een digitale gift, waarmee je ook nog onze Wijchense ondernemers steunt.

Afhankelijk van het aantal giften, willen wij namelijk extra Wijchen= cadeaukaarten aanschaffen. Deze cadeaukaarten willen we na de coronaperiode aan de minderbedeelde medemens geven als een extraatje. Zij kunnen deze besteden bij 90 van onze Wijchense ondernemers, die door de coronamaatregelen zwaar getroffen zijn. Er zijn veel trouwe sponsoren die deelnemen aan onze actie en die wij ook graag op deze wijze extra willen ondersteunen. Daarmee snijdt het mes dus aan twee kanten. We hopen met deze actie veel donaties binnen te krijgen, zodat we ook extra cadeaukaarten van onze Wijchense ondernemers kunnen aanschaffen en weggeven.

Wij dragen onze plaatsgenoten en onze Wijchense ondernemers een warm hart toe en hopen hiermee een bijdrage te kunnen leveren. Kun je deze decembermaand iets missen? Doneer dan nu en draag bij aan onze omgeving.

Je hoeft bij doneren via GoFundMe geen fooi te geven, maar dat mag natuurlijk wel. Liever direct overmaken? Maak je donatie over naar rekening NL 49 RABO 0111 8763 54 t.n.v. Stichting Vrienden van het Wijchense Kerstpakket.