Skip to content

Kom langs op de Markt

De Kerstengelen zijn dit jaar op zaterdag 18 en zondag 19 december van 14.00 uur tot 17.00 uur te vinden op het Marktplein in Wijchen om giften en kerstpakketten in ontvangst te nemen.

De Kerstengelen zorgen dit jaar alweer voor de 27e keer voor een extraatje met de kerst voor de minderbedeelden binnen de gemeente Wijchen. Voorheen stond onze actie in het teken van het inzamelen van kerstpakketten en giften én het verkopen van Goddelijke drankjes en Hemelse gerechten in het weekend voor Kerstmis. Mede door de coronamaatregelen zal de verkoop van winterse lekkernijen niet meer plaatsvinden.

Toch zullen de Kerstengelen op 18 december en 19 december aanwezig zijn op de Markt om giften en kerstpakketten in ontvangst te nemen. Alle donaties zijn van harte welkom. Mits de coronamaatregelen het toelaten, kun je ons tussen 14.00 en 17.00 uur vinden nabij de kerstboom op de Markt.

Met jouw gift kunnen wij cadeaukaarten van een lokale supermarkt geven aan Wijchenaren die een extraatje met de Kerst écht goed kunnen gebruiken.

Neem contact met ons op

3 april 2022: Benefietdiner en veiling i.s.m. De Voedselbank
Scherm sluiten