fbpx
Skip to content

Word zelf een Kerstengel

Al 26 jaar organiseren de Kerstengelen met een enthousiast team vrijwilligers deze actie. Na vorig jaar zijn er een aantal bestuursleden gestopt, waardoor wij nu nieuwe Kerstengelen zoeken in het bestuur.

Bestuursleden gezocht!

Vorig jaar hebben de Kerstengelen hun 25-jarig jubileum gevierd op de markt in Wijchen. Tijdens onze laatste kerstactie heeft Rob Netten, de eerste aartsengel, aangegeven dat hij graag betrokken wil blijven bij de actie, maar minder intensief. Hij blijft als adviseur / bestuurslid betrokken. De taken van Rob zijn door Piet Hendriks en Sjaak Jansen overgenomen, met Sjaak als nieuwe voorzitter. Jacques van Os en Bert Oosterveer hebben ook aangegeven hun vleugels wat minder ten behoeve van de actie kunnen uitslaan. Daarom zijn de Kerstengelen op zoek naar nieuwe bestuursleden.

Al 26 jaar organiseren de Kerstengelen met een enthousiast team vrijwilligers deze actie. Na vorig jaar zijn er een aantal bestuursleden gestopt, waardoor wij nu nieuwe Kerstengelen zoeken in het bestuur. Graag zouden wij ook wat jeugdig bloed aan ons team toevoegen, iemand die goed is met social media en de website.

Waar zijn we naar op zoek?

  • Penningmeester
  • Bestuurslid (social) media

Neem contact met ons op

Bedankt voor alle donaties!

We zijn ontzettend dankbaar voor alle donaties. We wisten van tevoren niet wat we konden verwachten, omdat het de eerste keer was dat we digitaal inzamelden. We zijn erg blij met het resultaat van 3710 euro. Het is hartverwarmend te zien hoe de Wijchenaren (particulieren, winkeliers en bedrijven) ons werk, in de afgelopen 25 jaar, hebben gewaardeerd door hun gulle giften.

Alsnog doneren? Dat kan door een gift over te maken naar rekening NL 49 RABO 0111 8763 54 t.n.v. Stichting Vrienden van het Wijchense Kerstpakket of via onderstaande knop.

Scherm sluiten